Wednesday, June 29, 2011

Sedih tapi dah namanya x ader rezeki...

(Hanya boleh  dibaca oleh wanita yg dah berkahwin jek ok wahahahahha)


Nolie da baca blog X B2B yg kahwin sama tarikh dgn nolie. 2 org dah pregnant..Nolie sedih lah gak sbb nolie belum ada rezeki lagi. Nak tau tak, 27 hb haritu genap nolie nikah dgn En,Hubby dan tarikh 27 mei tu tarikh nolie first day period. So, semalam nolie rasa sikit confident yg nolie tak akan period lah. Tak taulah nape tapi tu yg nolie rasa. Tapi rupa-rupanya nolie period jugak hari tu.

Bila dah period maksudnya nolie tak pregnant lah kan..Tapi yg buat nolie pelik, hanya keluar cecair warna pink je sikit. Bila nolie baca kat internet, kadang2 mmg ada keluar sikit darah masa tarikh kita period klu pregnant. Sampai ke malam nolie tengok dah x ader keluar darah pun. sikit tu jelah. Jadi, nolie cam excited skit. Nolie pun ajak En.Hubby g beli pregnancy test kat farmasi. Masa nak check tu nolie lupa nak bawak masuk bekas ke toilet. Keluar lah balik dari toilet. Pastu bila dah bawak masuk bekas nak check tetiba keluar pulak lah darah peot tu...Test jugak lah sbb dah bukak dah test kit tu.Tapi mmg dah sah lah x pregnant. Hurm..x pelah kan. Harap2 lepas ni ada rezeki lagi =)

3 comments:

Lala Latif said...

sabar yunk...insyaAllah...ada rezeki xlama lagi...meh nak bagi jangkit sikit ngn kite...hehehe....

ZiL said...

Hi Nolie, Selamat berkenalan.. Zil pun mcm tu juga.. biasalah bila dah kahwin ni, kita ni excited nak pregnant.. zil hari tu lewat dah 2 minggu.. memang dah yakin sangat pregnant..tp xnak test lagi.. bila dah nak masuk lewat 3 minggu, datang pulak dr p tu.. hari pertama memang sikit.. mcm tak da je.. hari kedua pun cikit.. lepas tu tak da.. tak spt kita period.. lpas tu fikir bukan darah period kot.. sebab ada gak baca.. TP bila hari ketiga tu banyaklah pulak.. hihihi.. dah sah2 tak mengandung... MOOD KECEWA..

nolie said...

Lala latif : nak nak, jangkitkan kat nolie hehe

Zil : Tu lah kan, sbb excited sgt sampai si P tu pun x caya hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...