Wednesday, March 9, 2011

Design Thank You tag

Nolie dah design thank you tag tuk door gift. Memandangkan doorgift yg nolie nak bagi pada org yg dtg lambat dapat sbb makanan, so, tag neh nolie stapler atau ikat jek kat bag. Leh wat dalam masa terdekat sbb kalau dah dekat nanti sibuk nak urus hal lain.



Nolie design guna photoscape jek sbb nolie x pandai guna photoshop..So, lepas nolie dah wat yg kat atas neh, nolie pas pulak kat akak nolie tuk murnikan (cewaaaahhh) supaya jadi lebih cantik. Akak nolie edit guna photoshop. Nak tengok hasilnya?

 TADAAAAA





Ok tak? Cantik tak? huhu..Nolie mula2 nak print guna paper yg berwarna jek. Tapi akak nolie kata print warna jek..So leh lah pelbagaikan warna dalam tag neh. Pasni nolie nak design tag untuk doorgift special for kawan2 pulak hehehe..

2 comments:

elephantdaughter said...

Cantiknya tag kamu :)

nolie said...

hihi..tima kasih :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...