Saturday, March 5, 2011

Happy Birthday 2 Me

Hari neh genap umur Nolie 27 tahun..haish..dah makin dekat dah dgn 30. Sekarang neh, bila naik banyak anak tangga dah mula rasa letih sgt2. Susu nak kene minum slalu la nampaknya neh huhu. Hari neh, nolie ada kursus kat sekolah. Balik dari sekolah, kuar dgn En. Tune celebrate birthday gurl neh ha hihi. Org lain klu celebrate birthday x tau lah mcm mana, tp klu nolie, nolie suka mkn kat tempat yg best2. So, hari neh nolie makan agak x ingat dunia sikit lah haha.

Kami makan di Stone grilled. Dah berapa kali gak nolie g tempat neh. En. Tune baru first time. Tapi dia kata dia suka, kira leh g lagi lah pas neh haha.

Shrimp cocktail yg sgt2 best.

En. Tune mula2 takut nak mkn udang sbb takut x masak haha. Tapi pastu???

3 jenis daging yg kitorang bedal arineh..lamb, chicken, sirloin..berat2 haishh

yummyyyyy

kalau ada salmon, mesti lagi best kan huhuhuhu




Hadiah birthday nolie. En. Tune belikan kasut crocks. Tu pun sbb nolie dah x berapa nak larat pakai heels lagi dah. Atas pilihan dia dan nolie pun suka, dapatlah kasut yg cute tu :p

Fokus kat mamat chinese yg tomey wahahahahaha


Tadaaa...
Agenda yg terakhir heheheh..

Eh..siapakah yg ayu bebenor tu? hahaha. En. Tune curik2 amik gambo ;p..Nampak x plastik big apple tu?makan lagi haishhhhhhhhhh

4 comments:

najwa's said...

wah2, hepi besday sayang :)

may allah bless u..

nolie said...

hehe..tima kasih :D

cik anis said...

happy birthday sis nolie..semoga panjang umur dan murah rezeki.. ^_^

nolie said...

thanks anis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...