Sunday, April 3, 2011

Bunga Pahar dah S.I.A.P

YEAYYYY..akhirnya siap jugak bunga pahar DIY nolie...Dah boleh mulakan aktiviti menulis kad pulak lepas neh..Tetiba rasa excited lebih lak bila dah siap hahahaha. Yok tengok hasil nyer yg simple tapi memuaskan ati neh hehehehhe


Dalam kotak neh ada 59 kuntum bunga pahar daripada crepe paper hehe..Napa ader 59 jek? sbb satu kuntum patah hahaha..nolie malas nak buat yg baru. Kat pahar nanti akan letak 25 jek sbb kalau letak 30 jadi penuh sangat pulak. Kombinasi warna maroon dan pink hihi..I Loikeeee
Bentuk bunga dia macam yg pink neh..ok tak? Kene simpan elok2 sbb anak sedara geram jek ngn bunga2 neh hihi..Ada sesapa nak blaja ke =P

3 comments:

Lala Latif said...

nak...!!!nak...!!!nak...!!!
silalah buat tutorial ok...
sy tunggu...heeeee...

nolie said...

hehe..InsyaAllah nanti nolie wat k :)

lind said...

teringin nak buat mcm ni. sila ajar hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...