Friday, April 8, 2011

Couple T-shirts

Yeay..nolie dah order couple tshirt tuk nolie dan En.Tune..
Comel tak? Tuk nolie si bride, tuk En.Tune si groom hehe. Mesti nampak sweet je kan bila pakai pas majlis atau mase honeymoon nanti kan kan kan..(erk...tetiba rasa cam gedik lah plak =_='')
Kalau ada sesiapa yang berminat boleh order kat blog Qistin di SINI. Design lain pun ada jugak. Qis kata akan dapat dlm masa 3 hingga 4 minggu. Nolie akan menunggu dengan sabar hehe =P

3 comments:

en.kayrul dn cik nadua said...

kami pun dh design t-shirt utk post-wedding photoshoot.tp xhntar2 kedai lagi.hehe..mybe sebab kedai tu kata blh siap 2hari je.2 yg leceh2 padahal lagi seminggu je nak kawen -_-"

anaztasias nora aira said...

saya nak beli gak laaaaaaaaaaaaa

nolie said...

en.kayrul & cik nadua: cepat2 anta, takut terlupa lak nanti hehe
anaztasias : beli jgn x beli :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...