Wednesday, May 25, 2011

2 hari lagi

Bila tengok ada dua hari lagi tetiba nebes lah pulak. Tadi bilik dah siap dihias. Tirai untuk khatam pun dan pasang. Esok, khemah pulak akan menyusul...Dalam2 sibuk mak andam hias bilik, nolie boleh sempat tanda paper mate haha. kene tegur dgn akak tu sbb dah dekat pun sibuk ngn keje lagi. Nak wat mcm mana, nolie nak submit markah sok jugak.Sbb nak tunggu minggu depan mesti drag masa lah jawabnya. Siap dah tanda paper. Ada satu kelas je lagi nak disiapkan. Door gift semua kene settle kan jumaat sbb makanan tu sampai jumaat. Nolie ni pulak baru baik dari demam. batuk masih ada lagi. Penat sgt kot huhu...Semoga semuanya lancar.Aminn

En.Tune dah selamat sampai JB. Dia pun x sihat. sakit tekak sume. Cian dia =(

3 comments:

lind said...

musim demam plak dekat2 majlis. semoga cepat sihat

e k i n ♥ y u s r i said...

jge kesihatan

fira. said...

good luck nolie.. hopefully by now u dh siap marking ur student's papers. this is you one moment in time. wish all the best n have fun! =) congratulations in advance!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...