Friday, May 13, 2011

Last fitting

Baju nikah dah siap yeayyyy..Mmg mengikut kehendak nolie dan nolie rasa sgt sweet sbb putih + pink wahahaha. Tudung nikah nolie nak cari sendiri sbb nak cari yg sesuai dgn muka.Masa try kat butik tu mcm x best tudung dia haha. Tapi sgt suka baju nikah dia. Rasa cam nak amik terus wat baju raya hahaha.Nolie nak tudung putih tapi vail pink sbb masa nolie tunang nolie dah pakai tudung pink selendang putih (sama aje tema ko neh huhu). Tapi kali neh lebih kepada putih ler hehe.Cuma tengah fikir elok tudung masuk dlm atau keluarkan. kalau keluarkan x nampak lak sulam2 segala semua tu. Tapi nolie cam x berapa suka masuk dalam. Hurm...kene try lah nanti mana satu molek kan.

Nolie fitting skali baju tuk studio. Hurm..sgt suka baju dia.Tetiba macam nak pakai jugak time sanding hahaha. Pak kal jelah malas nak salin2 kan. Nolie harap nolie nampak cantik masa majlis nanti..Risau pulak huhu. Kurang 2 minggu je lagi =)

2 comments:

Lala Latif said...

makin dekat hari 2, makin rasa macam-macam persiapan xwat lagi...

nolie said...

kan kan kan...rasa cam nak mintak panjangkan masa jek huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...