Monday, May 23, 2011

bodoh punye perompak

Lagi 4 hari nak majlis, macam2 hal pulak jadi kat area taman nolie neh. Dah beberapa minggu jugak banyak rumah yg dah dimasuki perompak. Tapi malam neh kecut perut dan gigil telah menyelubungi diri nolie neh sebab nolie dan family terdengar bunyi suara org lelaki bercakap dan kecoh dekat belakang rumah. Bila kita dah dnga banyak kes, mesti takut kan. Nak bukak pintu belakang tu mestilah tak kan sbb takut perompak tu yg sibuk berbual. Bila betul2 denga macam suara students nolie yg nolie mmg dah sedia maklum dorang neh berkawal tiap2 malam, terus rasa ok sikit. Rupanya betul dorang keja perompak yg lari ikut bumbung. Betul2 belakang rumah nolie perompak tu cuba nak rompak. Akak nolie terus call polis sbb takut pape hal jadi. Padahal balai polis depan umah jek tapi perompak bodoh tu berani pulak wat hal.

Yang paling merisaukan nolie, majlis nolie dah dekat. Barang2 hantaran dah lah berharga. Nolie pulak ada pegang duit tuk nak bayar macam2. Perompak tu guna ilmu hitam yg boleh menjelma jadi kucing. Tu yg buat nolie takut sgt2. Sbb tu polis susah sgt nak tangkap sbb dia selalu lari ikut bumbung pastu ilang jek bila kejar. Doakan family nolie dan taman perumahan nolie selamat yek. Moga2 perompak tu dapat ditangkap.

4 comments:

cik anis said...

amalkan baca ayat Qursi sblm tdo dear..insyaAllah jd pendinding.. :)

anaztasias nora aira said...

Ya Allah semoga Allah melindungi kamu sekeluarga, banyakkan berdoa ye

e k i n ♥ y u s r i said...

semoga xde perkara buruk berlaku
amin

nolie said...

terima kasih semua =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...