Wednesday, May 18, 2011

Macam-macam hal

Erm..nolie ada baca post di blog b2b tentang wedding bloggers yg dianggap grand oleh sesetengah org. Tapi bila  x grand seperti yg disangka, sifat PHD tu mula timbul dan mulalah mengata. Hurm..Nolie x tau mana dtgnya konsep blogger B2B mesti grand wedding dia. Nolie memulakan blog nolie akhir tahun lepas dan mmg niat nak tulis blog neh utk share persiapan nolie dan nak jadikan kenangan jek. Perasaan menulis persiapan majlis tu rasa dia lain dan happy sgt tau. Macam kita tulis diari jugak kan. Nolie mmg bukan jenis blogger yg kumpul followers tapi nolie suka kalau ada yg sudi nak berkongsi cerita dan minat dgn nolie.

Tapi macam Blogger B2B lain jugak beritahu yg kitorang neh semua hanyalah insan biasa yg hanya nak berkongsi bukan nak menunjuk yg majlis kitorang neh sgt2 lah hebat. Kalau kitorang neh byk duit buat majlis grand2, x payah tulis kat blog neh kot, panggil nona atau majalah pengantin je terus..Eh, teremosi lak nolie neh haha.

Kita tutup cita emosi2 ni lah. En.Tune kene keje sampai 25 hb. Hari tu baru dia leh balik JB. Dah dekat sgt dgn majlis pun cuti kene cancel jugak. X paham tul. Demam lak tu. Cian dia. Semoga cepat sembuh ye dear.
Nolie dah hampir selesai mengedar kad kahwin. tapi masih ada yg belum dihantar. Lagi seminggu je neh..Kad x sudah2 lagi haha. Doorgift satu apa tak buat lagi hahaha..Macam mana nak buat, sibuk nak tanda paper. Chaiyok2 nolie =)

2 comments:

cik anis said...

chaiyok2..
tanda paper tu cpt2 nolie..
anis menanti kad jemputan ni.. ;)

Lala Latif said...

gosh...!!!nasib baik xde kawan2 saya yang tau saya buat blog pasal wedding...klo 'one of my fren' sy tu baca, mesti dia 'suka' kan...hahaha...

sabar ok...insyaAllah boleh buat...sama2 kita berusaha untuk 27 May ni...:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...